Over ons

Apple Select is eigenaar van Bonita Appelen in de Benelux. Apple Select is de directe schakel tussen teler en retailer. Daarnaast is het zoeken naar appelen die klimaattechnisch en residu-arm geteeld kunnen worden bij ons een doorlopend proces. 

De kortste schakel

Apple Select is eigendom van twee partijen die in België en Nederland het retaillandschap bedienen: Cuvelier Fruit in België en TripleF Fruit in Nederland.

De geschiedenis van Apple Select gaat 30 jaar terug. Samen hebben we een achtergrond in de teelt en een jarenlange ervaring in de afzetmarkt. Daardoor kunnen we de juiste spil zijn. Wij werken ook met appelen zoals Pink Lady en andere premium variëteiten. Wij kijken vooral wat van toevoeging is voor de consument.  

Directe schakel
Apple Select is de directe schakel tussen teler en retailer. Onze focus ligt op schaalvergroting in Nederland en België met de juiste appelen die aansluiting vinden in het schap voor de consument, met oog voor de natuur en een residu-arm teeltproces. Onze kostenstructuur is gebaseerd op teelt in de Benelux, daarom willen wij meer inzetten op de juiste variëteiten die hier goed geteeld kunnen worden. 

Wij realiseren een intergrale samenwerking met telers en consumenten, waardoor wij gezamenlijk naar de toekomst kunnen kijken.

Inkoop
Gerty Wauters verzorgt voor Apple Select de inkoop van appelbomen bij kwekerijen. Apple Select kan daarmee telers wereldwijd van appelbomen voorzien. Daarnaast werkt Apple Select ook samen met partijen als Wageningen Universiteit, Fruit consult, PCF fruit, de Veiling Zaltbommel en veel meer.  

De lekkerste appels

Vers van de teler

Wij zorgen voor de natuur